ΠΑΓΩΤΟ ΜΠΑΝΑΝΑ - BANANA ICE CREAM ! ! ! !
Μια απ τις πιο ευκολες καλοκαιρινες δημιουργιες.Στην αρχη νομιζα οτι θα υστερει σε γευση και υφη αλλα το αποτελεσμα διεψευσε τα παραπανω.Σε γευση και υφη ειναι ακριβως οπως ενα συμβατικο παγωτο.Αξιζει να το δοκιμασετε.
One of the most easiest summer creations.In the beginning i thought it would lack of taste and texture but the result refuted the above.In taste and texture is exactly the same with a conventional ice cream.It's worth to try it.
-Συστατικα - Ingredients
Μπανανες - Bananas
Ακριβως.Μονο μπανανες.Τις ξεφλουδιζουμε και τις τοποθετουμε στην καταψυξη σε ενα σακουλακι.Τις αφηνουμε μεχρι να παγωσουν.Επειτα τις βγαζουμε απο την καταψυξη και τις πολτοποιουμε σε ενα δυνατο μιξερ.Χτυπαμε εως οτου δουμε οτι εχουν πολτοποιηθει ολα τα κομματια.Σερβιρουμε αμεσως γιατι λιωνει πολυ γρηγορα.Εγω βαζω τα μπολακια σερβιρισματος για μιση ωρα στην καταψυξη για να ειναι παγωμενα.Απο πανω μπορει ο καθενας να βαλει οτι νομιζει οτι ταιριαζει καλυτερα και οτι εχει στην διαθεση του. Εγω εβαλα μαρμελαδα κορομηλο( την οποια ειχα φτιαξει ο ιδιος με κορομηλα απο τον κηπο του πατερα μου :P ) Μπορειτε να βαλετε τριμμενους ξηρους καρπους,ειτε χαρουπαλευρο ειτε καποιο σιροπι.Ακομη και τριμμενο μπισκοτο η σπορους κακαο.
Την δροσια του να χετε που λενε χαχαχα.. :)))))
Exactly. Only bananas.We peel them and put in the freezing in a small bag.We leave them until they freeze. Then we take them out from the freeze and we mash them in a strong mixer.We beat until we see that all of the pieces has mashed. Serve immediately because it melts too fast.I put the bowls in the freezing too for half an hour to be cold. For garnish you can put anything that he thinks will have a good taste or better anything he has available.I put damson's jam( which i made it myself from damson from my father's garden :P )
You can put also grated nuts,either carob flour either sirup. Even and grated biscuits or cacao beans.
To have his coolness as we say in Greece.ahhaah or better as i see the translation.. the collness of having. :))))))))
Μια απ τις πιο ευκολες καλοκαιρινες δημιουργιες.Στην αρχη νομιζα οτι θα υστερει σε γευση και υφη αλλα το αποτελεσμα διεψευσε τα παραπανω.Σε γευση και υφη ειναι ακριβως οπως ενα συμβατικο παγωτο.Αξιζει να το δοκιμασετε.
One of the most easiest summer creations.In the beginning i thought it would lack of taste and texture but the result refuted the above.In taste and texture is exactly the same with a conventional ice cream.It's worth to try it.
-Συστατικα - Ingredients
Μπανανες - Bananas
Ακριβως.Μονο μπανανες.Τις ξεφλουδιζουμε και τις τοποθετουμε στην καταψυξη σε ενα σακουλακι.Τις αφηνουμε μεχρι να παγωσουν.Επειτα τις βγαζουμε απο την καταψυξη και τις πολτοποιουμε σε ενα δυνατο μιξερ.Χτυπαμε εως οτου δουμε οτι εχουν πολτοποιηθει ολα τα κομματια.Σερβιρουμε αμεσως γιατι λιωνει πολυ γρηγορα.Εγω βαζω τα μπολακια σερβιρισματος για μιση ωρα στην καταψυξη για να ειναι παγωμενα.Απο πανω μπορει ο καθενας να βαλει οτι νομιζει οτι ταιριαζει καλυτερα και οτι εχει στην διαθεση του. Εγω εβαλα μαρμελαδα κορομηλο( την οποια ειχα φτιαξει ο ιδιος με κορομηλα απο τον κηπο του πατερα μου :P ) Μπορειτε να βαλετε τριμμενους ξηρους καρπους,ειτε χαρουπαλευρο ειτε καποιο σιροπι.Ακομη και τριμμενο μπισκοτο η σπορους κακαο.
Την δροσια του να χετε που λενε χαχαχα.. :)))))
Exactly. Only bananas.We peel them and put in the freezing in a small bag.We leave them until they freeze. Then we take them out from the freeze and we mash them in a strong mixer.We beat until we see that all of the pieces has mashed. Serve immediately because it melts too fast.I put the bowls in the freezing too for half an hour to be cold. For garnish you can put anything that he thinks will have a good taste or better anything he has available.I put damson's jam( which i made it myself from damson from my father's garden :P )
You can put also grated nuts,either carob flour either sirup. Even and grated biscuits or cacao beans.
To have his coolness as we say in Greece.ahhaah or better as i see the translation.. the collness of having. :))))))))
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου